, ,

Gërma grafike me kafshë- E

Djeco
Availability:

102 stok


Shkronja të ndryshme të alfabetit me grafika kafshësh dhe ngjyra të ndryshme që u mundësojnë fëmijëve të kalojnë disa orë argëtuese, por gjithashtu mund të formojnë emra ose togëfjalësha të bukur.  Këto shkronja origjinale prej druri janë bërë me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, për të ngacmuar aftësitë krijuese të fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 5.5 x 3.7 x 0.5 cm
  • Janë të bëra prej druri
  • Me grafika kafshësh të ndryshme
  • Përmbajnë ngjitës nga ana e pasme

350 L

102 stok

Shkronja të ndryshme të alfabetit me grafika kafshësh dhe ngjyra të ndryshme që u mundësojnë fëmijëve të kalojnë disa orë argëtuese, por gjithashtu mund të formojnë emra ose togëfjalësha të bukur.  Këto shkronja origjinale prej druri janë bërë me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, për të ngacmuar aftësitë krijuese të fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 5.5 x 3.7 x 0.5 cm
  • Janë të bëra prej druri
  • Me grafika kafshësh të ndryshme
  • Përmbajnë ngjitës nga ana e pasme
Marka

SHPORTA NË BEE

close