Gërma ngjitëse- O

Poppik
Availability:

2 stok


Gërma ngjitëse  muri, O e madhe, dekorative dhe edukative për argëtimin e fëmijëve tuaj.  Fëmijët falë këtyre gërmave ngjitëse mund të formojnë emrin e tyre ose fraza të ndryshme dhe mund të personalizoni lehtësisht dekorimin e dhomave të fëmijëve ose ambienteve të tjera të shtëpisë. Gjithashtu një ide argëtuese e të mësuarit të gërmave dhe leximit.

Karakteristikat:

 • Këto shkronja mund të ngjiten në çdo sipërfaqe të sheshtë, të thatë dhe të pastër
 • Mund të krijojnë fraza ose emrin e tyre
 • Janë dekorative, edukative dhe argëtuese
 • Ide argëtuese e të mësuarit të gërmave dhe leximit.

Të dhënat teknike:

 • Janë të prodhuara në BE
 • Plotësojnë standartet e lodrave CE

 

350 L

2 stok

Gërma ngjitëse  muri, O e madhe, dekorative dhe edukative për argëtimin e fëmijëve tuaj.  Fëmijët falë këtyre gërmave ngjitëse mund të formojnë emrin e tyre ose fraza të ndryshme dhe mund të personalizoni lehtësisht dekorimin e dhomave të fëmijëve ose ambienteve të tjera të shtëpisë. Gjithashtu një ide argëtuese e të mësuarit të gërmave dhe leximit.

Karakteristikat:

 • Këto shkronja mund të ngjiten në çdo sipërfaqe të sheshtë, të thatë dhe të pastër
 • Mund të krijojnë fraza ose emrin e tyre
 • Janë dekorative, edukative dhe argëtuese
 • Ide argëtuese e të mësuarit të gërmave dhe leximit.

Të dhënat teknike:

 • Janë të prodhuara në BE
 • Plotësojnë standartet e lodrave CE

 

SKU: 3760262410999 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close