, ,

Gërshërë

Djeco
Availability:

30 stok


Gërshërë të përshtatshme për duart dhe veprimet e fëmijëve nga mosha 3 deri më 6 vjeç. Kryejnë të gjitha funksionet e nevojshme. E veçanta qëndron tek dizajni që mundëson hapjen e lehtë dhe në mënyrë të sigurtë.

Karakteristikat:

  • Të lehta dhe të sigurta në hapje
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën 3-6 vjeç
  • Përmasat: 11.5 x 20.8 cm

350 L

30 stok

Gërshërë të përshtatshme për duart dhe veprimet e fëmijëve nga mosha 3 deri më 6 vjeç. Kryejnë të gjitha funksionet e nevojshme. E veçanta qëndron tek dizajni që mundëson hapjen e lehtë dhe në mënyrë të sigurtë.

Karakteristikat:

  • Të lehta dhe të sigurta në hapje
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën 3-6 vjeç
  • Përmasat: 11.5 x 20.8 cm
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close