,

Gërvisht & Ngjit- Diamond

Djeco
Availability:

5 stok


Aktivitet argëtues dhe krijues duke gërvishtur afishet për të zbuluar ilustrimet.  Janë 60 ngjitëse për të gërvishtur me ngjyra holografike që më pas duhen ngjitur aty fëmijët dëshirojnë. Në ndihmë vjen udhëzuesi për të krijuar ilustrime të bukura hap pas hapi. Fëmijët mund ta përdorin shkopin për të gërvishtur shtresën e sipërme për të bërë modelet e tyre ose për të zbuluar të gjithë figurën.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 60 ngjitës për tu gërvishtur nga fëmijët
 • Për proçedurat hap pas hapi ju vjen në ndihmë udhëzuesi

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 23 x 22 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 11  vjeç

1,000 L

5 stok

Aktivitet argëtues dhe krijues duke gërvishtur afishet për të zbuluar ilustrimet.  Janë 60 ngjitëse për të gërvishtur me ngjyra holografike që më pas duhen ngjitur aty fëmijët dëshirojnë. Në ndihmë vjen udhëzuesi për të krijuar ilustrime të bukura hap pas hapi. Fëmijët mund ta përdorin shkopin për të gërvishtur shtresën e sipërme për të bërë modelet e tyre ose për të zbuluar të gjithë figurën.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 60 ngjitës për tu gërvishtur nga fëmijët
 • Për proçedurat hap pas hapi ju vjen në ndihmë udhëzuesi

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 23 x 22 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 11  vjeç
SKU: 3070900088160-1 Kategori: , Etiketë:
Marka

Mosha

6- 11 vjeç

Gjinia

Femra, Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close