-30%
,

Geta

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë të kuqe të theksuar. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 14 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë të kuqe
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,030 L 2,900 L

Pastroje zgjedhjen

Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë të kuqe të theksuar. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 14 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë të kuqe
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Mosha

12-14 vjeç, 8-10 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close