-30%
,

Geta

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Geta leshi me efekte të përdredhura në anë, me material 41% Lesh 39% Akrilik 15% Poliamid 2% Pambuk 2% Elastan 1% Fije e metalizuar, ngjyrë rozë. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

Karakteristikat:

  • Geta leshi me efekte të përdredhura në anë
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,310 L 3,300 L

1 stok

Geta leshi me efekte të përdredhura në anë, me material 41% Lesh 39% Akrilik 15% Poliamid 2% Pambuk 2% Elastan 1% Fije e metalizuar, ngjyrë rozë. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

Karakteristikat:

  • Geta leshi me efekte të përdredhura në anë
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Marka

SHPORTA NË BEE

close