-30%
,

Geta

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Geta blu navy me material pambuku. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 12 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta blu navy me material pambuku.
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,380 L 3,400 L

Pastroje zgjedhjen

Geta blu navy me material pambuku. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 12 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta blu navy me material pambuku.
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Mosha

10-12 vjeç, 8 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close