-30%

Geta

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Geta leshi ngjyrë gri dhe me material 61% lesh 33% poliamid 2% viskozë 1% fibër metalizuar 1% poliestër 2% elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 5 deri në 14 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta leshi ngjyrë gri
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,380 L 3,400 L

Pastroje zgjedhjen

Geta leshi ngjyrë gri dhe me material 61% lesh 33% poliamid 2% viskozë 1% fibër metalizuar 1% poliestër 2% elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 5 deri në 14 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta leshi ngjyrë gri
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Mosha

12-14 vjeç, 5- 6 vjeç, 8-10 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close