-30%
,

Geta (2 palë)

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Set getash me dy ngjyra dhe dizajne të ndryshme, me material 75% pambuk 22% poliamid 2% elastan 1% fije metalike. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 12 deri në 14 vjeç.

Karakteristikat:

  • Set getash me dy ngjyra dhe dizajne të ndryshme, me material 75% pambuk 22% poliamid 2% elastan 1% fije metalike
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,730 L 3,900 L

Pastroje zgjedhjen

Set getash me dy ngjyra dhe dizajne të ndryshme, me material 75% pambuk 22% poliamid 2% elastan 1% fije metalike. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 12 deri në 14 vjeç.

Karakteristikat:

  • Set getash me dy ngjyra dhe dizajne të ndryshme, me material 75% pambuk 22% poliamid 2% elastan 1% fije metalike
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Mosha

12-14 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close