-30%
,

Geta (2 palë)

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Geta të kuqe me material 72% pambuk, 22% poliamid, 2% poliestër, 1% fije metalike and 3% elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 10 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta të kuqe 2 palë
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,310 L 3,300 L

Pastroje zgjedhjen

Geta të kuqe me material 72% pambuk, 22% poliamid, 2% poliestër, 1% fije metalike and 3% elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 10 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta të kuqe 2 palë
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Mosha

8-10 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close