-30%
,

Geta

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Geta lejla me material 80% pambuk 18% poliamid 2% elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 10 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta lejla me material 80% pambuk 18% poliamid 2% elastan
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,030 L 2,900 L

Pastroje zgjedhjen

Geta lejla me material 80% pambuk 18% poliamid 2% elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 10 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta lejla me material 80% pambuk 18% poliamid 2% elastan
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Mosha

3- 4 vjeç, 8-10 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close