-30% Sold out!
,

Geta

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Geta blu me material 92% Poliamid 8% Elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 16 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta blu me material 92% Poliamid 8% Elastan
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,030 L 2,900 L

Pastroje zgjedhjen

Geta blu me material 92% Poliamid 8% Elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 16 vjeç.

Karakteristikat:

  • Geta blu me material 92% Poliamid 8% Elastan
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Mosha

10-12 vjeç, 12-14 vjeç, 14-16 vjeç, 3- 4 vjeç, 8 vjeç, 8-10 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close