-30%
,

Geta

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë rozë vienne. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

Karakteristikat:

  • Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë rozë vienne
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

2,310 L 3,300 L

1 stok

Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë rozë vienne. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

Karakteristikat:

  • Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë rozë vienne
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Marka

SHPORTA NË BEE

close