Dylbi

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Dylbi, imagjinoni kur shikoni për herë të parë këto dylbi të këndshme për fëmijë me karakterin gjithmonë të lumtur të Giddy Buggy Sunny Patch! Sillni objekte të largëta dhe botën natyrore afër këtyre syzeve të rregullueshme të fushës dhe përqendrohuni në aventurat e oborrin te shtëpisë. Giddy Buggy sjell një gëzim të mirë për miqtë e tij në Sunny Patch dhe shton një kthesë të adhurueshme në një mjet klasik që ndihmon në zhvillimin e aftësive të vëzhgimit dhe inkurajon fëmijët të ngrihen dhe të luajnë.

3,200 L

2 stok

Dylbi, imagjinoni kur shikoni për herë të parë këto dylbi të këndshme për fëmijë me karakterin gjithmonë të lumtur të Giddy Buggy Sunny Patch! Sillni objekte të largëta dhe botën natyrore afër këtyre syzeve të rregullueshme të fushës dhe përqendrohuni në aventurat e oborrin te shtëpisë. Giddy Buggy sjell një gëzim të mirë për miqtë e tij në Sunny Patch dhe shton një kthesë të adhurueshme në një mjet klasik që ndihmon në zhvillimin e aftësive të vëzhgimit dhe inkurajon fëmijët të ngrihen dhe të luajnë.

Marka

SHPORTA NË BEE

close