Sold out!

Giddy Buggy Flashlight

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Giddy Buggy Flashlight | E errëta nuk do të “pengojë” aventurierët e rinj kur ata kanë Giddy Buggy për të ndezur natën! Me dorezën e saj të fortë, të integruar, është e lehtë për të kapur duart e vogla, dhe gjashtë këmbë ndihmojnë në mbajtjen e dritës kur është koha për ta vendosur atë. Ky elektrik dore do të ndriçojë një dritë në shumë aktivitete fantastike të fëmijërisë!

atën!

3,800 L

Sold out!

SHPORTA NË BEE

close