,

Girl Fashion Jewelery

EurekaKids
Availability:

1 stok


Me këtë set të mbushur me rruaza, vogëlushet tuaja do të jenë në gjendje të krijojnë gjerdan, byzylykë dhe unaza të personalizuara. Larmishmëria e ngjyrave nuk i pengon aspak që të përdorin më shumë ngjyrat që u pëlqejnë. Seti përmban mbi 230 rruaza të llojeve të ndryshme dhe rreth 3 metra kordon elastik.

Karakteristikat:

  • Set i mbushur me rruaza, 230 lloje të ndryshme
  • Vogëlushët mund të krijojnë gjerdan, byzylykë dhe unaza mjaft të personalizuara
  • Përfshin rreth 3 metra kordon elastik.

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 18.5 x 18.5 x 6.5cm

3,600 L

1 stok

Me këtë set të mbushur me rruaza, vogëlushet tuaja do të jenë në gjendje të krijojnë gjerdan, byzylykë dhe unaza të personalizuara. Larmishmëria e ngjyrave nuk i pengon aspak që të përdorin më shumë ngjyrat që u pëlqejnë. Seti përmban mbi 230 rruaza të llojeve të ndryshme dhe rreth 3 metra kordon elastik.

Karakteristikat:

  • Set i mbushur me rruaza, 230 lloje të ndryshme
  • Vogëlushët mund të krijojnë gjerdan, byzylykë dhe unaza mjaft të personalizuara
  • Përfshin rreth 3 metra kordon elastik.

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 18.5 x 18.5 x 6.5cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close