, , ,

Gjarpër aktiviteti

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Gjarpër aktivitetesh me motive shumëngjyrësh dhe me gjatësi 145 cm. Ka shumë për të zbuluar dhe plot surpriza, falë tingujve që lëshojnë pjesët përbërëse. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ta argëtuar. Ekziston edhe një flutur e vogël, një kameleon i lezetshëm, një zogth dhe një rrahje unaze.

Karakteristikat:

 • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
 • Lodër aktiviteti për vogëlushët plot ngjyra
 • E bërë nga pëlhura të buta
 • Është gjithashtu edhe argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 145 cm
 • Materialet: pambuk, poliestër, plastikë
 • Lahet në 30 gradë në cikël delikat
 • Mosha: +0 muajsh

16,900 L

1 stok

Gjarpër aktivitetesh me motive shumëngjyrësh dhe me gjatësi 145 cm. Ka shumë për të zbuluar dhe plot surpriza, falë tingujve që lëshojnë pjesët përbërëse. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ta argëtuar. Ekziston edhe një flutur e vogël, një kameleon i lezetshëm, një zogth dhe një rrahje unaze.

Karakteristikat:

 • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
 • Lodër aktiviteti për vogëlushët plot ngjyra
 • E bërë nga pëlhura të buta
 • Është gjithashtu edhe argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 145 cm
 • Materialet: pambuk, poliestër, plastikë
 • Lahet në 30 gradë në cikël delikat
 • Mosha: +0 muajsh
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close