, ,

Gouaches sets- India

Djeco
Availability:

6 stok


Janë 4 piktura në dispozicion të fëmijëve, me ilustrime shumëngjyrëshe të botës dhe kulturës së Indisë, për t’u pikturuar nga fëmijët e moshës +7 vjeç. Duhet të ndjekin broshurën shpjeguese dhe të ngjyrosin në pikturat e ilustruara duke ndjekur kodin e treguar në udhëzues, i cili do ti shpjegojë ecurinë hap pas hapi. Ky është një aktivitet argëtues dhe rrit krijueshmërinë e fëmijëve. Në fund pikturat mund ti vendosni si dekoruese në dhomën e fëmijëve ose ti ngjitni në vende të dukshme në shtëpi.

Seti përmban:

 • 4 piktura të ilustruara
 • 8 paleta ngjyrash (gouache)
 • 1 furçë
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues
 • Rrit krijueshmërinë tek fëmijët
 • I përshtatshëm për vajza dhe djem
 • Për piktura me ilustrime shumëngjyrëshe

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 29.5 x 23 x 4 cm
 • Mosha: +7 vjeç

 

2,700 L

6 stok

Janë 4 piktura në dispozicion të fëmijëve, me ilustrime shumëngjyrëshe të botës dhe kulturës së Indisë, për t’u pikturuar nga fëmijët e moshës +7 vjeç. Duhet të ndjekin broshurën shpjeguese dhe të ngjyrosin në pikturat e ilustruara duke ndjekur kodin e treguar në udhëzues, i cili do ti shpjegojë ecurinë hap pas hapi. Ky është një aktivitet argëtues dhe rrit krijueshmërinë e fëmijëve. Në fund pikturat mund ti vendosni si dekoruese në dhomën e fëmijëve ose ti ngjitni në vende të dukshme në shtëpi.

Seti përmban:

 • 4 piktura të ilustruara
 • 8 paleta ngjyrash (gouache)
 • 1 furçë
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues
 • Rrit krijueshmërinë tek fëmijët
 • I përshtatshëm për vajza dhe djem
 • Për piktura me ilustrime shumëngjyrëshe

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 29.5 x 23 x 4 cm
 • Mosha: +7 vjeç

 

Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

+7 vjeç

SHPORTA NË BEE

close