Grafiku i rritjes

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Grafiku i rritjes | E dobishme dhe dekorative, kjo fletore që përmban një luan të bukur hapet dhe zbulon një lartësi të palosshme që mat fëmijën tuaj deri në 140 cm. Ai përfshin shumë afishe për të mbajtur shënime për rritjen e vogëlushit tuaj.

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 15×138 cm
  • Materialet: letër
  • Mosha 0+ muajsh

3,800 L

4 stok

Grafiku i rritjes | E dobishme dhe dekorative, kjo fletore që përmban një luan të bukur hapet dhe zbulon një lartësi të palosshme që mat fëmijën tuaj deri në 140 cm. Ai përfshin shumë afishe për të mbajtur shënime për rritjen e vogëlushit tuaj.

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 15×138 cm
  • Materialet: letër
  • Mosha 0+ muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close