,

Gray Flat Band Rainbow Bag

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


Gray Flat Band Rainbow Bag është çantë e sheshtë “Limited edition”. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni i veçantë  vintage e bën që fëmijët ta duan dhe ta kombinojnë lehtë me veshjen e tyre. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Gray Flat Band Rainbow Bag është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

1,300 L

1 stok

Gray Flat Band Rainbow Bag është çantë e sheshtë “Limited edition”. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni i veçantë  vintage e bën që fëmijët ta duan dhe ta kombinojnë lehtë me veshjen e tyre. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Gray Flat Band Rainbow Bag është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close