,

Lojë me letra – Sa mirë e njeh futbollin

BrainBox
Availability:

1 stok


Futbolli është një nga sportet më të njohura në botë. BrainBox është loja e kujtesës me dhjetë sekonda që i sfidon fëmijët të studiojnë një kartë për dhjetë sekonda, më pas ta kthejnë atë dhe t’u përgjigjen pyetjeve në anën e pasme të kartës që korrespondojnë me imazhet dhe fjalët në pjesën e përparme të kartës. A ju kujtohet sa gola shënoi George Best për Manchester United? Ose sa lojtarë tregohen duke vrapuar në pjesën e përparme të kartës? Kjo lojë zhvillon aftësitë e  kujtesës dhe vëzhgimit. E bërë nga 70% materiale të ricikluara,  BrainBox First Letters është argëtuese dhe edukuese.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Fëmijët të studiojnë një kartë për dhjetë sekonda, më pas ta kthejnë atë dhe t’u përgjigjen pyetjeve në anën e pasme të kartës që korrespondojnë me imazhet dhe fjalët në pjesën e përparme të kartës
  • E bërë nga 70% materiale të ricikluara
  • Zhvillon aftësitë e  kujtesës dhe vëzhgimit

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

2,500 L

1 stok

Futbolli është një nga sportet më të njohura në botë. BrainBox është loja e kujtesës me dhjetë sekonda që i sfidon fëmijët të studiojnë një kartë për dhjetë sekonda, më pas ta kthejnë atë dhe t’u përgjigjen pyetjeve në anën e pasme të kartës që korrespondojnë me imazhet dhe fjalët në pjesën e përparme të kartës. A ju kujtohet sa gola shënoi George Best për Manchester United? Ose sa lojtarë tregohen duke vrapuar në pjesën e përparme të kartës? Kjo lojë zhvillon aftësitë e  kujtesës dhe vëzhgimit. E bërë nga 70% materiale të ricikluara,  BrainBox First Letters është argëtuese dhe edukuese.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Fëmijët të studiojnë një kartë për dhjetë sekonda, më pas ta kthejnë atë dhe t’u përgjigjen pyetjeve në anën e pasme të kartës që korrespondojnë me imazhet dhe fjalët në pjesën e përparme të kartës
  • E bërë nga 70% materiale të ricikluara
  • Zhvillon aftësitë e  kujtesës dhe vëzhgimit

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
SKU: 5025822900098 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close