,

Green Flat Bag with Pink Band

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


Green Flat Bag with Pink Band është çantë e sheshtë, tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni dhe ngjyrat e këndshme e bëjnë që fëmijët ta duan dhe ta mbajnë gjithmonë me vete. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Green Flat Bag with Pink Band është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

1,300 L

1 stok

Green Flat Bag with Pink Band është çantë e sheshtë, tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni dhe ngjyrat e këndshme e bëjnë që fëmijët ta duan dhe ta mbajnë gjithmonë me vete. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Green Flat Bag with Pink Band është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close