, , ,

Shporta e ushqimeve

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Ngarkoni gjërat thelbësore të kuzhinës dhe dyqaneve ushqimore për lojëra dhe përfitoni kohën e lojës me këtë shportë ushqimore. Seti përmban pesë kuti ushqimore të etiketuara me ngjyra dhe tre kanaçe ushqimore për lojëra që hapen për një përvojë realiste blerjeje. Shporta përmban edhe një listë ku ju mund të shënonin blerjet dhe me një laps që ruhet anash shportës. Gjithashtu shporta është fleksibëL e cila falë dorezës mund të ngrihet ose mund të tërhiqet. Ky set është perfekt për lojë me role dhe orë argëtuese duke shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Seti përmban pesë kuti ushqimore të etiketuara me ngjyra dhe tre kanaçe ushqimore
 • Përmban edhe një listë ku ju mund të shënonin blerjet dhe me një laps që ruhet anash shportës
 • Perfekte për tu luajtur në grup
 • Argëton dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 35.56 x 29.84 x 22.86 cm

4,900 L

2 stok

Ngarkoni gjërat thelbësore të kuzhinës dhe dyqaneve ushqimore për lojëra dhe përfitoni kohën e lojës me këtë shportë ushqimore. Seti përmban pesë kuti ushqimore të etiketuara me ngjyra dhe tre kanaçe ushqimore për lojëra që hapen për një përvojë realiste blerjeje. Shporta përmban edhe një listë ku ju mund të shënonin blerjet dhe me një laps që ruhet anash shportës. Gjithashtu shporta është fleksibëL e cila falë dorezës mund të ngrihet ose mund të tërhiqet. Ky set është perfekt për lojë me role dhe orë argëtuese duke shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Seti përmban pesë kuti ushqimore të etiketuara me ngjyra dhe tre kanaçe ushqimore
 • Përmban edhe një listë ku ju mund të shënonin blerjet dhe me një laps që ruhet anash shportës
 • Perfekte për tu luajtur në grup
 • Argëton dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 35.56 x 29.84 x 22.86 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close