,

Gurë magjik

Moulin Roty
Availability:

19 stok


Gurë magjik dhe të bukur që kërcejnë për të luajtur me miqtë tuaj. Me përmasa 4 cm për secilin nga gurët dhe i përshtatshëm për fëmijë 3 dhe mbi 3 vjeç

 

1,400 L

19 stok

Gurë magjik dhe të bukur që kërcejnë për të luajtur me miqtë tuaj.  Me përmasa 4 cm  për secilin nga gurët dhe i përshtatshëm për fëmijë 3 dhe mbi 3 vjeç

 

SKU: 3575677111252 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close