Sold out!

Gushore Lovebird (2 copë)

Aden+Anais
Availability:

S’ka stok


Gushore me dekore me zogj që i mbajnë vogëlushët në një humor të mirë, edhe kur ushqehen, pavarësisht nëse ushqehen me gji ose me ushqime për bebe.  Aden + Anais ka dizenjuar një koleksion të bukur të gushoreve, të cilat kombinojnë cilësi të lartë 100% të pambukut të muslinit. Janë më të buta dhe më të lehta në larje.

Karakteristikat:

 • Seti përmban dy gushore me modele të ndryshme
 • Janë me cilësi të lartë
 • Janë shumë të buta

Të dhënat teknike:

 • Materiali: 100% pambuk
 • Lajini në 40 ° C
 • Përmasat: 59 x 22 x 0.1 cm
 • Pesha: 181 gram

3,400 L

Sold out!

Gushore me dekore me zogj që i mbajnë vogëlushët në një humor të mirë, edhe kur ushqehen, pavarësisht nëse ushqehen me gji ose me ushqime për bebe.  Aden + Anais ka dizenjuar një koleksion të bukur të gushoreve, të cilat kombinojnë cilësi të lartë 100% të pambukut të muslinit. Janë më të buta dhe më të lehta në larje.

Karakteristikat:

 • Seti përmban dy gushore me modele të ndryshme
 • Janë me cilësi të lartë
 • Janë shumë të buta

Të dhënat teknike:

 • Materiali: 100% pambuk
 • Lajini në 40 ° C
 • Përmasat: 59 x 22 x 0.1 cm
 • Pesha: 181 gram
Marka

SHPORTA NË BEE

close