Sold out!

Gushore Snap Bib (3 copë)

Aden+Anais
Availability:

S’ka stok


Gushore Snap Bib me dekore shumëngjyrëshe që i mbajnë vogëlushët në një humor të mirë, edhe kur ushqehen, pavarësisht nëse ushqehen me gji ose me ushqime për bebe.  Aden + Anais ka dizenjuar një koleksion të bukur të gushoreve, të cilat kombinojnë cilësi të lartë 100% të pambukut të muslinit. Falë kopsave në pjesën e përparme ato mund të përshtaten masave të ndryshme. Janë më të buta dhe më të lehta në larje.

Karakteristikat:

 • Seti përmban tre gushore me modele të ndryshme
 • Janë me cilësi të lartë
 • Janë shumë të buta
 • Falë kopsave në pjesën e përparme ato mund të përshtaten masave të ndryshme
 • Mosha e përshtatshme: nga +0 muajsh

Të dhënat teknike:

 • Materiali: 100% pambuk
 • Lajini në 40 ° C

3,400 L

Sold out!

Gushore Snap Bib me dekore shumëngjyrëshe që i mbajnë vogëlushët në një humor të mirë, edhe kur ushqehen, pavarësisht nëse ushqehen me gji ose me ushqime për bebe.  Aden + Anais ka dizenjuar një koleksion të bukur të gushoreve, të cilat kombinojnë cilësi të lartë 100% të pambukut të muslinit. Falë kopsave në pjesën e përparme ato mund të përshtaten masave të ndryshme. Janë më të buta dhe më të lehta në larje.

Karakteristikat:

 • Seti përmban tre gushore me modele të ndryshme
 • Janë me cilësi të lartë
 • Janë shumë të buta
 • Falë kopsave në pjesën e përparme ato mund të përshtaten masave të ndryshme
 • Mosha e përshtatshme: nga +0 muajsh

Të dhënat teknike:

 • Materiali: 100% pambuk
 • Lajini në 40 ° C
Marka

SHPORTA NË BEE

close