Habitati kafshëve

EurekaKids
Availability:

10 stok


Habitati kafshëve| Çdo lojtar duhet të dijë se nga vijnë kafshët në pllaka të rrumbullakëta. Një lojë ideale që fëmijët të mësojnë rreth kafshëve dhe hapësirave të tyre.

Karakteristikat:

 • Koleksion edukativ i Lojërave të Udhëtimit
 • Përmban 4 karta të habitatit dhe 24 pllaka
 • Lojë për 2-4 lojtarë
 • Mosha + 4 vjeç.
 • Madhësi ideale për të udhëtuar dhe për ta marrë atë kudo
 • Përmasat: 4.2cm (Lartësia) x 12.2cm (Gjerësia) x 16.2cm (Gjatësia)

1,400 L

10 stok

Habitati kafshëve|  Çdo lojtar duhet të dijë se nga vijnë kafshët në pllaka të rrumbullakëta. Një lojë ideale që fëmijët të mësojnë rreth kafshëve dhe hapësirave të tyre.

Karakteristikat:

 • Koleksion edukativ i Lojërave të Udhëtimit
 • Përmban 4 karta të habitatit dhe 24 pllaka
 • Lojë për 2-4 lojtarë
 • Mosha + 4 vjeç.
 • Madhësi ideale për të udhëtuar dhe për ta marrë atë kudo
 • Përmasat: 4.2cm (Lartësia) x 12.2cm (Gjerësia) x 16.2cm (Gjatësia)
SKU: 8435404816681 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close