Sold out!
,

Hammer Game

Le Toy Van
Availability:

S’ka stok


Hammer Game | E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

4,300 L

Sold out!

Hammer Game | E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

SKU: 5060023420921 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 17.5 × 17 × 10 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close