,

Hangari i kuajve

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Hangari i kuajve vjen me një çati të “zbukuruar” dekorative jeshile. Ky hangar prej druri siguron një shtëpi të lumtur për katër kuaj plastikë. Kur është i hapur, fermeri juaj i vogël ka qasje të lehtë në hangar, me shkallët e tij prej druri. Ka një stallë për secilin nga katër kuajt, shumë dyer rrëshqitëse dhe lëkundëse dhe një gardh të palosshëm për të mbajtur kuajt në oborrin e hangarit.

Karakteristikat:

  • Lojë edukative dhe argëtuese
  • Fëmijët do të njohin kafshët dhe stilin e jetesës së tyre

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 24 x 33 x 18.5 cm

8,100 L

1 stok

Hangari i kuajve vjen me një çati të “zbukuruar” dekorative jeshile. Ky hangar prej druri siguron një shtëpi të lumtur për katër kuaj plastikë. Kur është i hapur, fermeri juaj i vogël ka qasje të lehtë në hangar, me shkallët e tij prej druri. Ka një stallë për secilin nga katër kuajt, shumë dyer rrëshqitëse dhe lëkundëse dhe një gardh të palosshëm për të mbajtur kuajt në oborrin e hangarit.

Karakteristikat:

  • Lojë edukative dhe argëtuese
  • Fëmijët do të njohin kafshët dhe stilin e jetesës së tyre

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 24 x 33 x 18.5 cm
SKU: 000772137041 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close