Sold out!
,

Helmetë S-M- Peach

Scoot & Ride
Availability:

S’ka stok


Helmetat e reja Scoot & Ride ofrojnë siguri maksimale edhe për fëmijët më të vegjël. Helmetat  S-M, Scoot & Ride, janë shumëngjyrëshe duke u dhënë mundësi që fëmijët të kenë opsione kombinimi  me skuterët. Mbërthyesi inovativ magnetik e bën të lehtë për fëmijët hapjen dhe mbylljen e helmetës.

Karakteristikat:

 • Ofrojnë siguri maksimale
 • Janë me dizajn shumëngjyrëshe duke ofruar mundësi kombinimi me skuterin
 • Hapja dhe mbyllja është më e lehtë falë mbërthyesit inovativ magnetik
 • Helmeta është e rregullueshme sa i përket madhësisë

Të dhënat teknike: 

 • Madhësia e kokës: 51- 55 cm
 • Pesha: 290 gr

6,900 L

Sold out!

Helmetat e reja Scoot & Ride ofrojnë siguri maksimale edhe për fëmijët më të vegjël. Helmetat  S-M, Scoot & Ride, janë shumëngjyrëshe duke u dhënë mundësi që fëmijët të kenë opsione kombinimi  me skuterët. Mbërthyesi inovativ magnetik e bën të lehtë për fëmijët hapjen dhe mbylljen e helmetës.

Karakteristikat:

 • Ofrojnë siguri maksimale
 • Janë me dizajn shumëngjyrëshe duke ofruar mundësi kombinimi me skuterin
 • Hapja dhe mbyllja është më e lehtë falë mbërthyesit inovativ magnetik
 • Helmeta është e rregullueshme sa i përket madhësisë

Të dhënat teknike: 

 • Madhësia e kokës: 51- 55 cm
 • Pesha: 290 gr
Marka

Ngjyrë

Peach

SHPORTA NË BEE

close