Sold out!
,

Helmetë XXS-S- Peach

Scoot & Ride
Availability:

S’ka stok


Helmetat XXS-S nga Scoot & Ride ofrojnë siguri maksimale për fëmijët tuaj gjatë argëtimit me skuter. Vijnë plot me ngjyra të ndryshme  duke u dhënë mundësi që fëmijët të kenë opsione kombinimi  me skuterët. Mbërthyesi inovativ magnetik e bën të lehtë për fëmijët hapjen dhe mbylljen e helmetës. Ndryshe nga helmetat për fëmijët më të rritur, Helmetat XXS-S, vijnë me rripa me ngjyra të ndryshme.

Karakteristikat:

 • Ofrojnë siguri maksimale
 • Janë me dizajn shumëngjyrëshe duke ofruar mundësi kombinimi me skuterin
 • Hapja dhe mbyllja është më e lehtë falë mbërthyesit inovativ magnetik
 • Helmeta është e rregullueshme sa i përket madhësisë
 • Rripat kombinohen me ngjyra të ndryshme

Të dhënat teknike: 

 • Madhësia e kokës: 45- 51 cm
 • Pesha: 230 gr

6,900 L

Sold out!

Helmetat XXS-S nga Scoot & Ride ofrojnë siguri maksimale për fëmijët tuaj gjatë argëtimit me skuter. Vijnë plot me ngjyra të ndryshme  duke u dhënë mundësi që fëmijët të kenë opsione kombinimi  me skuterët. Mbërthyesi inovativ magnetik e bën të lehtë për fëmijët hapjen dhe mbylljen e helmetës. Ndryshe nga helmetat për fëmijët më të rritur, Helmetat XXS-S, vijnë me rripa me ngjyra të ndryshme.

Karakteristikat:

 • Ofrojnë siguri maksimale
 • Janë me dizajn shumëngjyrëshe duke ofruar mundësi kombinimi me skuterin
 • Hapja dhe mbyllja është më e lehtë falë mbërthyesit inovativ magnetik
 • Helmeta është e rregullueshme sa i përket madhësisë
 • Rripat kombinohen me ngjyra të ndryshme

Të dhënat teknike: 

 • Madhësia e kokës: 45- 51 cm
 • Pesha: 230 gr
Marka

Ngjyrë

Peach

SHPORTA NË BEE

close