,

Hi-Rise Dollhouse

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Hi-Rise Dollhouse | Shtëpia prej druri Melissa & Doug Hi-Rise përmban tre personazhe kukulla dhe 15 mobilje. Shtëpia jonë e Melissa & Doug Hi-Rise është zbukuruar me ngjyra të gjalla dhe përfshin gjashtë dhoma, një ashensor dhe një garazh. Kjo shtëpi kukullash është e bërë nga materiale të forta dhe me cilësi të lartë që i rezistojne përdorimit të shpeshtë dhe lojërave të përditshme. Kjo shtëpi kukullash është një dhuratë e shkëlqyeshme për fëmijët e moshës 3 deri në 6 vjeç.

21,500 L

6 stok

Hi-Rise Dollhouse | Shtëpia prej druri Melissa & Doug Hi-Rise përmban tre personazhe kukulla dhe 15 mobilje. Shtëpia jonë e Melissa & Doug Hi-Rise është zbukuruar me ngjyra të gjalla dhe përfshin gjashtë dhoma, një ashensor dhe një garazh. Kjo shtëpi kukullash është e bërë nga materiale të forta dhe me cilësi të lartë që i rezistojne përdorimit të shpeshtë dhe lojërave të përditshme. Kjo shtëpi kukullash është një dhuratë e shkëlqyeshme për fëmijët e moshës 3 deri në 6 vjeç.

Marka

SHPORTA NË BEE

close