Hijet e duarve

Moulin Roty
Availability:

17 stok


Hijet e duarve | Shpikni shumë histori kafshësh duke projektuar hijen e duarve tuaja të vogla sipas modelit të figurave prej kartoni të përfshira në çantë. Pas duarve të vogla të shkathëta fshihen një ujk, një gjel, gomar, një lepur, një pulëbardhë, por edhe një elefant dhe madje edhe një rinoceront! Ju gjithashtu mund të hidhni direkt hijen e figurave dhe kështu të gjeni të gjithë miqtë tuaj të vegjël.

2,700 L

17 stok

Hijet e duarve | Shpikni shumë histori kafshësh duke projektuar hijen e duarve tuaja të vogla sipas modelit të figurave prej kartoni të përfshira në çantë. Pas duarve të vogla të shkathëta fshihen një ujk, një gjel, gomar, një lepur, një pulëbardhë, por edhe një elefant dhe madje edhe një rinoceront! Ju gjithashtu mund të hidhni direkt hijen e figurave dhe kështu të gjeni të gjithë miqtë tuaj të vegjël.

SKU: 3575677110521 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close