Hijet e natës

Moulin Roty
Availability:

6 stok


Hijet e natës | Kukullat me hije me një temë dinosaur janë ideale për të krijuar histori. Ato ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës së fëmijës tuaj dhe krijimin e momenteve të veçanta në kohën e gjumit. Të përshtatshëm për moshën +18 muajsh.

 

2,700 L

6 stok

Hijet e natës | Kukullat me hije me një temë dinosaur janë ideale për të krijuar histori. Ato ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës së fëmijës tuaj dhe krijimin e momenteve të veçanta në kohën e gjumit. Të përshtatshëm për moshën +18 muajsh.

 

SKU: 3575677110149 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close