Hipopotami Aktivitet

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Hipopotami Aktivitet | Hipopotami është një anëtar i grupit të Les Papoum të lodrave të buta dhe është mbi 30 centimetra nga sipër veshëve deri tek majat e gishtërinjve. Me lesh të butë, pellushi dhe pëlhura pambuku, shtrydh hundën dhe ai e shtrydh atë. Shkundeni atë dhe dëgjoni zilen ose dëgjoni zërin e peshkut të tij. Bashkangjitur në anën e tij është një unazë plastike për dhëmbë dhe në xhep është një pasqyrë.

Specifikat e produktit:

  • I sigurt për fëmijët e të gjitha moshave.
  • Hipopotami mund të lahet kur të ndotet.

6,800 L

2 stok

Hipopotami Aktivitet | Hipopotami është një anëtar i grupit të Les Papoum të lodrave të buta dhe është mbi 30 centimetra nga sipër veshëve deri tek majat e gishtërinjve. Me lesh të butë, pellushi dhe pëlhura pambuku, shtrydh hundën dhe ai e shtrydh atë. Shkundeni atë dhe dëgjoni zilen ose dëgjoni zërin e peshkut të tij. Bashkangjitur në anën e tij është një unazë plastike për dhëmbë dhe në xhep është një pasqyrë.

Specifikat e produktit:

  • I sigurt për fëmijët e të gjitha moshave.
  • Hipopotami mund të lahet kur të ndotet.
SKU: 3575676580783 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close