,

Hipopotami pellushi

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Hipopotami pellushi | Ky është një hipopotam i ri muzikor i kompletuar me etiketimin Moulin Roty. Hipopotami është një anëtar i grupit të Les Papoum të lodrave të buta dhe mat afërsisht 22 centimetra nga sipër veshëve deri tek majat e gishtërinjve.

Pëlhura prej pelushi dhe pambuku mban një zog të vogël që ulet në shpinë. Tërhiqe bishtin dhe dëgjoje të këndojë. I sigurt për fëmijët e të gjitha moshave nga lindja deri në 90 vjet ose më shumë. Hippo mund të lahet dhe fshihet butësisht kur të ndotet.

6,800 L

4 stok

Hipopotami pellushi | Ky është një hipopotam i ri muzikor i kompletuar me etiketimin Moulin Roty. Hipopotami është një anëtar i grupit të Les Papoum të lodrave të buta dhe mat afërsisht 22 centimetra nga sipër veshëve deri tek majat e gishtërinjve.

Pëlhura prej pelushi dhe pambuku mban një zog të vogël që ulet në shpinë. Tërhiqe bishtin dhe dëgjoje të këndojë. I sigurt për fëmijët e të gjitha moshave nga lindja deri në 90 vjet ose më shumë. Hippo mund të lahet dhe fshihet butësisht kur të ndotet.

SKU: 3575676580417 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close