, ,

Ibrik – Dotty Kettle

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Ibriku i kuqë me pika të bardha, me kapak hapës dhe mbyllës, është një mënyrë argëtuese për të nisur ditën. Përgatitni një filxhan kafe ose  me çaji dhe shijoni rrezet e diellit në mëngjes plot qetësi. Nxit dhe zhvillon lojë imagjinare, aftësitë ndërvepruese dhe të folurit. Është e bërë nga material druri dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji, jo toksike.

Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese
  • E bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
  • Nxit dhe zhvillon lojë imagjinare, aftësitë ndërvepruese dhe të folurit

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

4,100 L

2 stok

Ibriku i kuqë me pika të bardha, me kapak hapës dhe mbyllës, është një mënyrë argëtuese për të nisur ditën. Përgatitni një filxhan kafe ose  me çaji dhe shijoni rrezet e diellit në mëngjes plot qetësi. Nxit dhe zhvillon lojë imagjinare, aftësitë ndërvepruese dhe të folurit. Është e bërë nga material druri dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji, jo toksike.

Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese
  • E bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
  • Nxit dhe zhvillon lojë imagjinare, aftësitë ndërvepruese dhe të folurit

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
SKU: 5060023413121 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close