,

Honeybake Honey Bee Market

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Honeybake Honey Bee Market | Tezgë tregu me qese për blerje dhe arka frutash. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor. Mund të luhet në mënyrë interaktive dhe zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror. E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

22,100 L

2 stok

Honeybake Honey Bee Market | Tezgë tregu me qese për blerje dhe arka frutash. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor. Mund të luhet në mënyrë interaktive dhe zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror. E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

SKU: 5060023411813 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 39.5 × 38 × 64 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close