, ,

Horse Care play set

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Ky set ofron gjithçka që u nevojitet fëmijëve për t’u kujdesur për një kalë, për ta ushqyer mirë dhe të duket në formë. Seti përmban aksesorët realistë të ushqimit, kujdesit dhe kalërimit, që përfshijnë, një patkua, furçë, krehër, kovë larëse, sfungjer, bar dhe drithëra, kosha me ushqim dhe ujë, shalë, fre, jastëk për shalë dhe batanije kuajsh. Madje edhe një kartelë ku do mund të shënohen kontrollet e përditshme. Loja mund të luhet edhe në çift ose grup. Përveç argëtimi ky set nxi kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe edukuese me role
 • Set lojërash me 23 aksesorë për kujdesin e kuajve
 • Promovon aftësi të shkëlqyera motorike dhe koordinim sy-duar
 • Nxit kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve
 • Mund të zgjojë ndjenjën për tu bërë mjek veteriner që në vegjëli

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç

6,500 L

1 stok

Ky set ofron gjithçka që u nevojitet fëmijëve për t’u kujdesur për një kalë, për ta ushqyer mirë dhe të duket në formë. Seti përmban aksesorët realistë të ushqimit, kujdesit dhe kalërimit, që përfshijnë, një patkua, furçë, krehër, kovë larëse, sfungjer, bar dhe drithëra, kosha me ushqim dhe ujë, shalë, fre, jastëk për shalë dhe batanije kuajsh. Madje edhe një kartelë ku do mund të shënohen kontrollet e përditshme. Loja mund të luhet edhe në çift ose grup. Përveç argëtimi ky set nxi kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe edukuese me role
 • Set lojërash me 23 aksesorë për kujdesin e kuajve
 • Promovon aftësi të shkëlqyera motorike dhe koordinim sy-duar
 • Nxit kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve
 • Mund të zgjojë ndjenjën për tu bërë mjek veteriner që në vegjëli

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close