, ,

Ice Cream Counter

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Merrni disa ëmbëlsira të lezetshme me këtë sportel gjithëpërfshirës, me 28 pjesë për të luajtur me akullore. Seti përmban gjithçka që duhet për ta kthyer sa më reale këtë lojë.  Merrni porosi në kartën e menusë së ripërdorshme, paguani me para dhe ofroni argëtim të shijshëm.

Seti përmban:

 • sportelin e akullores prej druri
 • tetë lugë akullore
 • gjashtë shtojca
 • dy kone
 • filxhan
 • lugë
 • pincë
 • lugë druri
 • gjashtë kartëmonedha 1 $

Karakteristikat: 

 • Set argëtues
 • Komplet loje akullore prej druri prej 28 pjesësh

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 19.5 x 22 x 34.5 cm

 

9,500 L

1 stok

Merrni disa ëmbëlsira të lezetshme me këtë sportel gjithëpërfshirës, me 28 pjesë për të luajtur me akullore. Seti përmban gjithçka që duhet për ta kthyer sa më reale këtë lojë.  Merrni porosi në kartën e menusë së ripërdorshme, paguani me para dhe ofroni argëtim të shijshëm.

Seti përmban:

 • sportelin e akullores prej druri
 • tetë lugë akullore
 • gjashtë shtojca
 • dy kone
 • filxhan
 • lugë
 • pincë
 • lugë druri
 • gjashtë kartëmonedha 1 $

Karakteristikat: 

 • Set argëtues
 • Komplet loje akullore prej druri prej 28 pjesësh

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 19.5 x 22 x 34.5 cm

 

SKU: 772192866 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close