, ,

Ink painting- Tape et tape

Djeco
Availability:

10 stok


Ink painting- Tape et tape nga Djeco, një set krijues për fëmijë nga 3 deri në 6 vjeç. Përfshin një aktivitet manual dhe krijues për vajzat dhe djemtë.  Fëmijët tuaj do të argëtohen pafund duke ngjyrosur 4 pikturat e ofruara në set. Ata duhet të përdorin pullat, ku bëjnë shënimet përkatëse dhe më pas duke i ngjyrosur ato realizojnë dekorimet e kërkuara. Madje boja e përzgjedhur është lehtësisht e pastrueshme.

Përfshin:

 • 12 fletë për zbukurim
 • 12 grafika të printuar me gropë
 • 1 broshurë udhëzimi

Karakteristikat:

 • Argëton vogëlushët
 • Rrit aftësitë praktike
 • Ndihmon në njohjen e fotove dhe ngjyrave
 • Mosha e përshtatshme 3-6 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 29.5 x 23 x 4 cm

2,500 L

10 stok

Ink painting- Tape et tape nga Djeco, një set krijues për fëmijë nga 3 deri në 6 vjeç. Përfshin një aktivitet manual dhe krijues për vajzat dhe djemtë.  Fëmijët tuaj do të argëtohen pafund duke ngjyrosur 4 pikturat e ofruara në set. Ata duhet të përdorin pullat, ku bëjnë shënimet përkatëse dhe më pas duke i ngjyrosur ato realizojnë dekorimet e kërkuara. Madje boja e përzgjedhur është lehtësisht e pastrueshme.

Përfshin:

 • 12 fletë për zbukurim
 • 12 grafika të printuar me gropë
 • 1 broshurë udhëzimi

Karakteristikat:

 • Argëton vogëlushët
 • Rrit aftësitë praktike
 • Ndihmon në njohjen e fotove dhe ngjyrave
 • Mosha e përshtatshme 3-6 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 29.5 x 23 x 4 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close