,

It Bag Midi Miss Daisy

Jeune Premier
Availability:

1 stok


Çantë shkollore ideale për të fëmijët e moshës 6-8 vjeç.  It Bag Midi Miss Daisy nënkupton me të vërtetë frazën “Back To School”. Ky model  është  frymëzuar nga çantat e shkollës prej lëkure në kohët e vjetra, por që ri-sillen sot me të gjitha funksionalitetet moderne që i bëjnë ato klasike të përjetshme. Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore. Fëmijët që ulen për herë të parë në bankat e shkollës do ta tërheqin me të vërtetë vëmendjen e klasës me këtë çantë të veçantë.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 14.5 x 38 cm
  • Pesha: 900 gram
  • Volumi: 16.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 6-8 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të barë

18,900 L

1 stok

Çantë shkollore ideale për të fëmijët e moshës 6-8 vjeç.  It Bag Midi Miss Daisy nënkupton me të vërtetë frazën “Back To School”. Ky model  është  frymëzuar nga çantat e shkollës prej lëkure në kohët e vjetra, por që ri-sillen sot me të gjitha funksionalitetet moderne që i bëjnë ato klasike të përjetshme. Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore. Fëmijët që ulen për herë të parë në bankat e shkollës do ta tërheqin me të vërtetë vëmendjen e klasës me këtë çantë të veçantë.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 14.5 x 38 cm
  • Pesha: 900 gram
  • Volumi: 16.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 6-8 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të barë

Marka

SHPORTA NË BEE

close