,

It Bag Mini Balloons

Jeune Premier
Availability:

1 stok


Çantë shkollore ideale për të vegjëlit dhe parashkollorët.  It Bag Mini Balloons nënkupton me të vërtetë frazën “Back To School”. Ky model  është  frymëzuar nga çantat e shkollës prej lëkure në kohët e vjetra, por që ri-sillen sot me të gjitha funksionalitetet moderne që i bëjnë ato klasike të përjetshme. Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 26.5 x 10 x 32 cm
  • Pesha: 650 gram
  • Volumi: 8.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 2-6 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të barë

15,400 L

1 stok

Çantë shkollore ideale për të vegjëlit dhe parashkollorët.  It Bag Mini Balloons nënkupton me të vërtetë frazën “Back To School”. Ky model  është  frymëzuar nga çantat e shkollës prej lëkure në kohët e vjetra, por që ri-sillen sot me të gjitha funksionalitetet moderne që i bëjnë ato klasike të përjetshme. Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 26.5 x 10 x 32 cm
  • Pesha: 650 gram
  • Volumi: 8.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 2-6 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të barë

Marka

SHPORTA NË BEE

close