, , ,

Jastëk aktiviteti

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Jastëk aktiviteti i bukur përfaqëson një shtëpi të verdhë! Foshnja heq perden me letër të çuditshme për të zbuluar Fernand macen! Më pas hapet një dritare për të zbuluar një pasqyrë. Ekziston edhe një zile për të zhvilluar dëgjimin. Ky jastëk ka nyje të vogla për tu kapur. Kjo do të mundësojë që fëmija juaj të zhvillojë dëgjimin e tij dhe të stimulojë shikimin dhe prekjen e tij.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 28 x 35 cm.
  • Materiali: pambuk, poliester, elastan, poliamid, plastik.
  • Udhëzime : Lahet në 30 gradë në cikël delikate.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

 

6,200 L

3 stok

Jastëk aktiviteti i bukur përfaqëson një shtëpi të verdhë! Foshnja heq perden me letër të çuditshme për të zbuluar Fernand macen! Më pas hapet një dritare për të zbuluar një pasqyrë. Ekziston edhe një zile për të zhvilluar dëgjimin. Ky jastëk ka nyje të vogla për tu kapur. Kjo do të mundësojë që fëmija juaj të zhvillojë dëgjimin e tij dhe të stimulojë shikimin dhe prekjen e tij.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 28 x 35 cm.
  • Materiali: pambuk, poliester, elastan, poliamid, plastik.
  • Udhëzime : Lahet në 30 gradë në cikël delikate.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close