, , ,

Jastëk aktiviteti- Bufi Simpatik

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Jastëk aktiviteti | Ky jastëk i bukur përfaqëson një shtëpi gri dhe ka befasi për fëmijën tuaj! Krahët e bufit kanë letër të çuditshme për të befasuar fëmijën. Pas derës fsheh një borie dhe yll që bën një tingull të rrëmbyeshëm. Kjo do të lejojë që fëmija juaj të zhvillojë dëgjimin e tij dhe të stimulojë shikimin dhe prekjen e tij. Ka një mbërthim Velcro në anën e pasme për ta bashkuar lodrën lehtë në stilolaps.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 23 x 34 cm.
  • Materiali: pambuk, poliester, elastan, plastik.
  • Udhëzime: Lahet në 30 gradë në cikël delikate.

5,900 L

3 stok

Jastëk aktiviteti | Ky jastëk i bukur përfaqëson një shtëpi gri dhe ka befasi për fëmijën tuaj! Krahët e bufit kanë letër të çuditshme për të befasuar fëmijën. Pas derës fsheh një borie dhe yll që bën një tingull të rrëmbyeshëm. Kjo do të lejojë që fëmija juaj të zhvillojë dëgjimin e tij dhe të stimulojë shikimin dhe prekjen e tij. Ka një mbërthim Velcro në anën e pasme për ta bashkuar lodrën lehtë në stilolaps.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 23 x 34 cm.
  • Materiali: pambuk, poliester, elastan, plastik.
  • Udhëzime: Lahet në 30 gradë në cikël delikate.
SKU: 3575676661321 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close