Jastëk i pjerrët (30 cm)

Bubaba
Availability:

2 stok


Jastëk i pjerrët Bubaba mundëson që fëmija juaj të flejë pak i pjerrët (kënd i pjerrësisë 15 gradë) me pjesën e sipërme të trupit pak më të lartë. Ky pozicion rekomandohet nga pediatrit sepse ndihmon në frymëmarrje dhe tretje. Gjithashtu rekomandohet për  infeksione në vesh, ftohje dhe infeksione të tjera të frymëmarrjes.

Karakteristika:

 • Bërthama përbëhet nga shkumë poliuretani
 • Rekomandohet për ndihmesën në frymëmarrje dhe tretje
 • Rekomandohet për ftohje dhe infeksione të tjera të frymëmarrjes
 • Projektuar posaçërisht për krevat fëmijësh

Të dhëna teknike:

 • Mbulesa: 100% pambuk
 • Kënd i prirjes: 15 °
 • Madhësia: 30 x 37 cm
 • Prodhuar në Evropë sipas standardeve evropiane

2,100 L

2 stok

Jastëk i pjerrët Bubaba mundëson që fëmija juaj të flejë pak i pjerrët (kënd i pjerrësisë 15 gradë) me pjesën e sipërme të trupit pak më të lartë. Ky pozicion rekomandohet nga pediatrit sepse ndihmon në frymëmarrje dhe tretje. Gjithashtu rekomandohet për  infeksione në vesh, ftohje dhe infeksione të tjera të frymëmarrjes.

Karakteristika:

 • Bërthama përbëhet nga shkumë poliuretani
 • Rekomandohet për ndihmesën në frymëmarrje dhe tretje
 • Rekomandohet për ftohje dhe infeksione të tjera të frymëmarrjes
 • Projektuar posaçërisht për krevat fëmijësh

Të dhëna teknike:

 • Mbulesa: 100% pambuk
 • Kënd i prirjes: 15 °
 • Madhësia: 30 x 37 cm
 • Prodhuar në Evropë sipas standardeve evropiane
Marka

SHPORTA NË BEE

close