, ,

Jastëk muzikor

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Jastëk muzikor me meloditë japoneze për të qetësuar vogëlushët dhe  vendosur në gjumë. Jastëku muzikor është shumë i butë, i bërë nga materiali pambuk dhe poliestër, duke ofruar butësi maksimale ndaj vogëlushëve. Vjen me dy ngjyra, nga njëra anë rozë dhe nga ana tjetër ngjyrë mustardë. Kutia muzikore e futur në trup, mund të hiqet gjatë larjes.

Karakteristikat:

  • Jastëk muzikor shumë i butë prej pambuku
  • Meloditë mund ta qetësojnë vogëlushët
  • Ofron butësi maksimale ndaj vogëlushëve

Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 37 cm.
  • Mosha: +0 muajsh

6,800 L

1 stok

Jastëk muzikor me meloditë japoneze për të qetësuar vogëlushët dhe  vendosur në gjumë. Jastëku muzikor është shumë i butë, i bërë nga materiali pambuk dhe poliestër, duke ofruar butësi maksimale ndaj vogëlushëve. Vjen me dy ngjyra, nga njëra anë rozë dhe nga ana tjetër ngjyrë mustardë. Kutia muzikore e futur në trup, mund të hiqet gjatë larjes.

Karakteristikat:

  • Jastëk muzikor shumë i butë prej pambuku
  • Meloditë mund ta qetësojnë vogëlushët
  • Ofron butësi maksimale ndaj vogëlushëve

Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 37 cm.
  • Mosha: +0 muajsh
SKU: 3575677150428 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close