Jastëk për zhvillim nga 6- 18 muajsh

Traumeland
Availability:

47 stok


Jastëku për zhvillim nga 6- 18 muajsh, veçantia e të cilit është ndihmesa në frymëmarrje optimale dhe përshkueshmëria e ajrit.  Përdorimi i tij ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës, madje dhe ku ka ekzistuese, i rregullon. Materiali me një shtresë 3D parandalon djersitjen në zonën e qafës dhe pjesën e pasme të kokës. Mbulesa e lëvizshme është mjaft e butë dhe mund të pastrohet higjenikisht në lavatriçe në çdo kohë.

Karakteristikat:

 • Ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës
 • Ndihmon në përmirësimin e deformimeve ekzistuese
 • Parandalon djersitjen në qafë dhe pjesën e pasme të kokës

Të dhëna teknike: 

 • Jastëku: 100% poliester
 • Mbushja: 100% fibër
 • Mbulesa: 97% Tencel, 3% Elastane
 • Prodhuar në Austri
 • Lahet me makinë larëse deri në 60 ° C

 

4,900 L

47 stok

Jastëku për zhvillim nga 6- 18 muajsh, veçantia e të cilit është ndihmesa në frymëmarrje optimale dhe përshkueshmëria e ajrit.  Përdorimi i tij ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës, madje dhe ku ka ekzistuese, i rregullon. Materiali me një shtresë 3D parandalon djersitjen në zonën e qafës dhe pjesën e pasme të kokës. Mbulesa e lëvizshme është mjaft e butë dhe mund të pastrohet higjenikisht në lavatriçe në çdo kohë.

Karakteristikat:

 • Ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës
 • Ndihmon në përmirësimin e deformimeve ekzistuese
 • Parandalon djersitjen në qafë dhe pjesën e pasme të kokës

Të dhëna teknike: 

 • Jastëku: 100% poliester
 • Mbushja: 100% fibër
 • Mbulesa: 97% Tencel, 3% Elastane
 • Prodhuar në Austri
 • Lahet me makinë larëse deri në 60 ° C

 

Marka

Mosha

6- 18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close