, ,

Jastëku Klasik Tripp Trapp®- Blue Fox

Stokke
Availability:

1 stok


Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

 

Karakteristikat:

 • Të butë dhe të rehatshëm
 • Vihet dhe hiqet me lehtësi
 • Plotësojnë standartet Organike OCS
 • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

Të dhëna teknike:

 • Pesha: 0.188 kg
 • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm

5,800 L

1 stok

Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

 

Karakteristikat:

 • Të butë dhe të rehatshëm
 • Vihet dhe hiqet me lehtësi
 • Plotësojnë standartet Organike OCS
 • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

Të dhëna teknike:

 • Pesha: 0.188 kg
 • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close