Sold out!
,

JETKIDS™- Valixhe udhëtimi

Stokke
Availability:

S’ka stok


JETKIDS™ BedBox ™ është një valixhe premium, madje e vetmja në botë për fëmijë, me veçori si shrat ose funksion të pushimit të këmbëve. Përshtatet lehtësisht në  sediljen e avionit,  kombinon stilin skandinav dhe modelin e frymëzuar nga aviacioni me karakteristika praktike për të gjithë udhëtimin.

JETKIDS™ BedBox ™ i lejon fëmijëve tuaj të pushojnë me rehati ose të flenë komod gjatë fluturimeve, të gjata ose të shkurtra. Argëtuese dhe funksionale me hapësirë të bollshme, BedBox ™ mban gjërat e domosdoshme për fëmijën tuaj. Është aq e lehtë sa ju mund ta lini vogëlushët tuaj ta tërheqin lehtësiht në terminalin e  aeroportit. Valixhia e udhëtimit BedBox ™ mund të mbyllet lehtësiht dhe mbahet brenda në kabinat e avionit, pasi është miratuar zyrtarisht nga shumë kompani ajrore.

Karakteristikat kryesore:

 • Shtrati mund të përdoret nga fëmijët mbi 2 vjeç
 • Hapësirë praktike magazinimi brenda kapakut
 • Praktike për udhëtime me traget, trena dhe avionë
 • Ofron hapësirë të rehatshme
 • Praktike në hapje dhe mbyllje

Të dhëna teknike:

 • Madhësia: 46 x 20 x 36 cm
 • Pesha: 3 kg
 • Vëllimi litra: 20
 • Mosha 3 – 7 vjeç

29,800 L

Pastroje zgjedhjen

JETKIDS™ BedBox ™ është një valixhe premium, madje e vetmja në botë për fëmijë, me veçori si shrat ose funksion të pushimit të këmbëve. Përshtatet lehtësisht në  sediljen e avionit,  kombinon stilin skandinav dhe modelin e frymëzuar nga aviacioni me karakteristika praktike për të gjithë udhëtimin.

JETKIDS™ BedBox ™ i lejon fëmijëve tuaj të pushojnë me rehati ose të flenë komod gjatë fluturimeve, të gjata ose të shkurtra. Argëtuese dhe funksionale me hapësirë të bollshme, BedBox ™ mban gjërat e domosdoshme për fëmijën tuaj. Është aq e lehtë sa ju mund ta lini vogëlushët tuaj ta tërheqin lehtësiht në terminalin e  aeroportit. Valixhia e udhëtimit BedBox ™ mund të mbyllet lehtësiht dhe mbahet brenda në kabinat e avionit, pasi është miratuar zyrtarisht nga shumë kompani ajrore.

Karakteristikat kryesore:

 • Shtrati mund të përdoret nga fëmijët mbi 2 vjeç
 • Hapësirë praktike magazinimi brenda kapakut
 • Praktike për udhëtime me traget, trena dhe avionë
 • Ofron hapësirë të rehatshme
 • Praktike në hapje dhe mbyllje

Të dhëna teknike:

 • Madhësia: 46 x 20 x 36 cm
 • Pesha: 3 kg
 • Vëllimi litra: 20
 • Mosha 3 – 7 vjeç

 

Marka

Modeli

BedBox™

Ngjyra

Blue sky, Full Moon, Green aurora, Lunar Eclipse, Pink lemonade

SHPORTA NË BEE

close